Astrid goes online

Som om jeg ikke har blog nok, har jeg i dag smidt den her på gaden.
(Til dig der ikke lige har lyst tid til at klikke på linket, så er det en blog om Astrid. Hvad ellers?).

Jamen jeg synes ligesom godt at jeg gad bruge lidt mere tid på at skrive om mit arbejde, især som nu hvor jeg er imellem to opgaver, og formodentlig også når jeg har rockertravlt – men først og fremmest håber jeg der er nogle andre der gider skrive noget om Astrid: forslag til hvad hun skal i 2’eren for eksempel, hvad der mangler i 1’eren, hvad de synes om hende og hvorfor – så der er både gæstebog, og man kan sende gode idéer og synes godt om bloggen på Facebook og alt muligt. Det bliver sjov.

Jeg vil ikke love at jeg så holder fri fra Astrid herinde – eller rettere jeg er nok nødt til at love at det gør jeg ikke – så I slipper ikke. Jeg breder mig bare, omfavner internettet og alle dets lyksaligheder. Tror måske godt jeg kunne gå hen og blive fan.

Louise Urth Olsen
SPROGET ER FORUNDERLIGT Det fascinerer og forarger, underholder og undergraver – og når man behersker det, kan man fortælle de skønneste historier. Det er det der interesserer mig; fortællingerne, sproget, billederne det kan danne i læserens hoved …

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *