om tanker bag

Tanker bag var oprindeligt en blog om mit arbejde. Om de valg jeg træffer når jeg arbejder – som oversætter, redaktør og skribent – for hver dag træffer jeg valg, der ved skrivebordet. Jeg sletter. Føjer til. Bytter ud. Tager omveje (og genveje).

Bag alle valgene er der overvejelser, diskussioner (med mig selv og andre) og forhandlinger – indimellem også med historien der har en tendens til at få sit eget liv …

Men nu, nu er bloggen mere blevet et fortællende univers, et vindue der ikke kun viser mit arbejde, men også giver mig rum til refleksion, til at berette om livet; det der leves, det der er blevet levet, det der kommer. Her er plads til erindringer, drømme, savn og alt det der ligger derimellem.

Velkommen.

 

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *