Er overbevisende. Takker ydmygt

Der er begyndt at tikke fine anmeldelser ind af Astrids dagbog.
Den seneste er bogbotten.dk’s – og anmelderen skriver blandt andet:

Det er alt sammen virkelig godt set og ret velskrevet. Astrids dagbog – fingrene væk er skrevet i den efterhånden velkendte dagbogsstil med lister og bokse og korte afsnit. Men den har sin egen stil og tone og har et sprog, der virker rigtigt og overbevisende. Man mærker, at forfatteren har styr på, hvad de unge lytter til, ser på tv og taler om (tror denne anmelder i hvert fald). Hun har blik for detaljer og mennesketyper, uden at det bliver alt for karikeret. Alt i alt en virkelig fin debut, som vil fænge hos pigerne.

Har jo efterhånden fået bugt med den der skriveblokering der har betydet at Astrid 2 har ligget lidt for stille og roligt på harddisken og hygget sig (håber jeg) – i morgen drager jeg ydermere i skriveeksil for at få fyret endnu flere sider af – og det føles egentlig helt o.k. at gøre det med bevidstheden om at jeg har min helt egen stil og tone og et sprog der virker rigtigt og overbevisende.

Frisen er bogbottens som jeg har nolet. Synes den er ret fantastisk.

Louise Urth Olsen
SPROGET ER FORUNDERLIGT Det fascinerer og forarger, underholder og undergraver – og når man behersker det, kan man fortælle de skønneste historier. Det er det der interesserer mig; fortællingerne, sproget, billederne det kan danne i læserens hoved …

2 Comments

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *