blandt de store

De af jer der læser med ovre hos Astrid, ved det måske allerede; at jeg har fået en forfatterprofil på gyldendal.dk.
Og det er noget ganske særligt, for inde på Gyldendal findes nogle af landets fineste børne- og ungdomsbogsforfattere: Mette Finderup, Benni Bødker, Line Kyed Knudsen, Kim Fupz Aakeson (åh, jeg ælsker Kim Fupz), Sanne Munk Jensen, Daniel Zimakoff (der lærte mig at bytte klichéerne ud og tro på at jeg godt kunne skrive en bog), Ida-Marie Rendtorff og en helt masse af de store udenlandske forfattere, u name it.
Og nu mig.

Louise portræt-2

Louise Urth Olsen
SPROGET ER FORUNDERLIGT Det fascinerer og forarger, underholder og undergraver – og når man behersker det, kan man fortælle de skønneste historier. Det er det der interesserer mig; fortællingerne, sproget, billederne det kan danne i læserens hoved …

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *