brunkål kan også være ret skræmmende

En sommerdag for så længe siden, at det lige så godt kunne være løgn, kom en lille tynd mand til København. Han bankede på porten, blev lukket ind og gik lige hen til det fineste hotel, hvor han bestilte tolv gange dagens ret til klokken 11.
Overtjeneren noterede: “Tolv gange dagens ret, det er brunkål med flæsk,” bukkede han og sagde, at herren var velkommen igen klokken 11.

Jeg har spist frokost med en af mine bogpushere i dag, og ud over en krimi og en Dickens-klassiker har jeg den her med hjem i tasken:

Grovæderen

Den er ikke for sarte sjæle, siger hun, så jeg tror nok jeg ved hvem der sætter sig på godnatlæsningen i aften. Hæ.

Louise Urth Olsen
SPROGET ER FORUNDERLIGT Det fascinerer og forarger, underholder og undergraver – og når man behersker det, kan man fortælle de skønneste historier. Det er det der interesserer mig; fortællingerne, sproget, billederne det kan danne i læserens hoved …

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *