de magiske 100

Som nogen af jer allerede ved (fordi jeg selvfølgelig ikke kunne lade være med at prale med det), nåede jeg de 100 likes på bloggens Facebook-side i weekenden.
Jeg tilhører jo, kan jeg læse mig til i diverse aviser og blade, en gruppe af mennesker der er blevet afhængige af Facebook-likes (jamen det siger de) – så jeg kan lige så godt vedstå mig det, tænker jeg, og indrømme at jeg blev svært glad. (Der er lige tikket to likes mere ind her til morgen, så nu er jeg nærmest svævende).
Jeg lovede jo i tidernes morgen at jeg ville sende en gave når jeg nåede hertil, så jeg har netop pakket en lille erkendtlighed til Annette der blev nummer 100 – men altså: Jeg er forfængelig, jeg er en sucker for likes, så I skal endelig ikke holde jer tilbage.
Der er gaver igen når jeg runder de 200.

Facebook-like-button

Louise Urth Olsen
SPROGET ER FORUNDERLIGT Det fascinerer og forarger, underholder og undergraver – og når man behersker det, kan man fortælle de skønneste historier. Det er det der interesserer mig; fortællingerne, sproget, billederne det kan danne i læserens hoved …

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *