gangnam style

314 millioner hits på Google. Mere end 800 millioner visninger på YouTube. Parodieret af et utal af fans. Et fænomen af den anden verden. (Yeah, sexy lady).

Vi drømmer alle om at lave en Gangnam Style.

Altså ikke det der med at tage jakkesæt på i forskellige farver, danse en (ret kikset) dans, på både, i busser, i hestestalde, sammen med letpåklædte damer – men det der med at lave noget ingen i deres vildeste fantasi havde regnet med, og se det blive forvandlet til et hit hurtigere end det tager at lyne bukserne i et af de mange jakkesæt.

Jeg besluttede mig for længe siden for at skyde denne blog i gang når jeg havde underskrevet min første (rigtige) forfatterkontrakt, at åbne ballet med en lille ode om hvor fantastisk det føltes at sætte mit navnetræk lige netop der, og om at følelsen af at nu kunne jeg flyve – hen over skriveblokeringer og økonomiske kvababbelser – var så berusende at jeg ikke behøvede fejre det med champagne.

Oh, well, tænker jeg nu, man kunne jo også skrive et blogindlæg eller to mens man venter på kontrakten. Og sin Gangnam Style. Så her er jeg – spændt på om blogverdenen vil mig noget godt.

Velkommen.

Louise Urth Olsen
SPROGET ER FORUNDERLIGT Det fascinerer og forarger, underholder og undergraver – og når man behersker det, kan man fortælle de skønneste historier. Det er det der interesserer mig; fortællingerne, sproget, billederne det kan danne i læserens hoved …

5 Comments

 1. Søde Louise, du er bare så sej! Og du er jo allerede kommet så langt, og er godt på vej videre. Jeg er i hvert fald imponeret af din skrivekarriere og alt det du har udrettet i de få år, jeg har kendt dig!

  Og helt ærligt, det kan godt være at pengene vælter ind til den gode Psy (måske?), men livet som kendis er vist ikke noget at stræbe efter. Det tror jeg nu hellere ikke, du gør;)

  Held og lykke med bloggen! Jeg glæder mig til at følge dig 🙂

  Rigtig god fredag!

  Kærlig hilsen
  Christina

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *