lidt om titler #2

Apropos det der med titler, så står der på allerførste side af den bog jeg er ved at skrive:

titelbrainstorm:

sorg kommer i mange former

dyr dør

og vinter kom

liv levet i mellemrum

mellemrum

sorg gør aldrig godt

Tja, det er en kunst at finde en (god) titel.

Louise Urth Olsen
SPROGET ER FORUNDERLIGT Det fascinerer og forarger, underholder og undergraver – og når man behersker det, kan man fortælle de skønneste historier. Det er det der interesserer mig; fortællingerne, sproget, billederne det kan danne i læserens hoved …

2 Comments

  1. nu spørger du jo ikke efter nogens mening – men håber det er ok at komme med min oplevelser af dine forskellige bud på titler… Synes godt om “mellemrum” og “og vinter kom”. For der mangler ligesom noget, og så bliver jeg nysgerig. Og det er det jeg elsker ved bøger – når de vækker min nysgerrighed. De andre titler er mere konstateringer – og så er der ligesom ikke mere at sige om den sag. Eller måske ville jeg forvente en selvhjælpsbog bagved en titel som “sorg kommer i mange former”. sådan hvis jeg havde en sorg jeg havde brug for fandt en form…

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *