når en mor vender hjem – et smugkig

Det er faktisk temmelig syret.
Mens jeg holder en slags sommerferie; læser andres bøger, i solen, i skyggen, foran computeren, mens jeg retter andres tekster til, filer, streger ud, fylder på, ja, der får Astrid langsomt mere og mere liv.
Og hun har ikke engang ramt boghandlen endnu.

Se for eksempel hvad jeg (helt tilfældigt, hvad regner I mig for?) faldt over her til morgen: Astrid – første smugkig.

...

Forside Astrids dagbog

Louise Urth Olsen
SPROGET ER FORUNDERLIGT Det fascinerer og forarger, underholder og undergraver – og når man behersker det, kan man fortælle de skønneste historier. Det er det der interesserer mig; fortællingerne, sproget, billederne det kan danne i læserens hoved …

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *