når man omgiver sig med kendisser

Jeg var til foredrag med Maren i sidste uge.

Jeg tænkte at skrivegruppen også godt kunne udvides til at være en publikumsgruppe, et heppekor, så jeg arrangerede et overraskelsesangreb sammen med en veninde der (ligesom en million andre) også er vild med Marens striber. Og så sendte jeg lige en sms til de andre i skrivegruppen for at høre om de ville med.

Det ville de selvfølgelig vildt gerne – men Julie skulle holde en workshop om sms-noveller og sad der ved bordet flankereret af selveste Svend Åge Madsen og Kim Fupz Aakeson (!), og Helle, ja hun skulle ligesom i DR2 og tale om råstofudvindingen i Grønland og sin nye bog, som btw udkommer på fredag, der blandt andet handler om netop det.

!

Amn, hold nu k… for et forfatterliv jeg holder mig.

Louise Urth Olsen
SPROGET ER FORUNDERLIGT Det fascinerer og forarger, underholder og undergraver – og når man behersker det, kan man fortælle de skønneste historier. Det er det der interesserer mig; fortællingerne, sproget, billederne det kan danne i læserens hoved …

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *