og vinderne er …

Jeg holdt den fedeste konkurrence i torsdags, siger det bare. Tre eksemplarer af en bog på højkant, tre kommentarer = tre vindere, altså: en vinderrate på 100 %. Kom ikke og sig jeg ikke gør det ordentligt herinde.

De modige damer der lagde en kommentar – I ved selv hvem I er – send mig fluks en mail med jeres adresser på Louise@tankerbag.dk, og jeg skal straks sende jer en sexet sommer …

 

Louise Urth Olsen
SPROGET ER FORUNDERLIGT Det fascinerer og forarger, underholder og undergraver – og når man behersker det, kan man fortælle de skønneste historier. Det er det der interesserer mig; fortællingerne, sproget, billederne det kan danne i læserens hoved …

2 Comments

 1. Louise – kom til at tænke på dig og denne konkurrence, da jeg så dette på FB: http://wendywelchbigstonegap.wordpress.com/2014/06/23/author-humiliation-contest-announcement/
  🙂
  Jeg ved godt, du jo ikke er forfatter her, men bare oversætter, men alligevel minder din konkurrence lidt om dette 🙂 – bemærk billedet! 🙂
  Du behøver ikke sende mit Damien-eksemplar. Jeg kan få den engang ved lejlighed hos Rikke, sådan lidt i det skjulte – langt fra belæste, intellektuelle og studentikose bekendte – og helst indpakket i neutralt brunt papir 😉

  1. Ha, ha, ha, Stine! Har faktisk hørt om flere forfattere der stiller op til signering fx, og så dukker der ingen op. Hvilken rædsel.
   Pakker gerne dit eksemplar ind i brunt papir og overrækker det personligt, især hvis det betyder at vi kunne drikke en kop kaffe sammen, også med Rikke, og snakke elitær litteratur og det der ligner.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *