siden sidst …

har jeg:

* endelig fået manuskriptet til den lækre ungdomsbog jeg skal oversætte over de næste par måneder. Det er bind 3 i serien Boy Nobody – og indtil videre har jeg lært at der er noget der hedder en leapfrogg app, at man kan sy sporingsenheder fast de bitteste steder i ens tøj, og at sidste bind i serien bliver mindst lige så spændende som de første to
* sendt ungerne på ferie med farmor & farfar mens jeg og Ulven arbejder som gale, sover længere end til 05.35 og slentrer gennem en sommerdoven og aftenblød hovedstad – jeg elsker København på den her tid af året
* læst virkeligt mange fine anmeldelser af Mit hjerte og andre sorte huller, her, her og her for blot at nævne et par eksempler, og jeg har sendt den ud i sommeren til vinderne af min lille konkurrence – håber sådan I kan lide den
* spist sushi, drukket bobler og iskaffe og fyldt fryseren med Sun Lolly – og sørget for at få booket arbejdskalenderen i august så jeg med sindsro kan gå på ferie (i dag!)
* indkøbt sommerferielæsning. Jeg skal blandt andet hygge mig med de her lutter gode damer:

Sådan nogle som os     Pigerne fra Englandsbåden     Simple living     Mit navn er Ella

Jeg får en helt igennem skønherlig sommer, er jeg sikker på.
Håber det samme gælder jer!
Vi høres ved.

Louise Urth Olsen
SPROGET ER FORUNDERLIGT Det fascinerer og forarger, underholder og undergraver – og når man behersker det, kan man fortælle de skønneste historier. Det er det der interesserer mig; fortællingerne, sproget, billederne det kan danne i læserens hoved …

2 Comments

  1. Den her vinder kunne rigtig godt lide Mit hjerte og andre sorte huller. Og jeg ville have elsket at læse den som teenager. Når jeg engang bliver lærer vil jeg lokke nogle teenagere til at læse den 🙂 God sommer!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *