the end … is long gone

Har skrevet så tasterne slog gnister i flere timer i dag, og nu er manuskriptet til bog 2 om Astrid lige så langt som hele bog 1.
Og jeg mangler stadig at få bundet knuder på (10)7 sidehistorier – og hovedhistorien – plus at få styr på det der jeg slår an på side 25, og som jeg mangler at få helt afsluttet, og så er der jo også lige det der med …

Den bog bliver jo firehundrede sider lang inden jeg er færdig.
Sikke et helt igennem vidunderligt “problem”.

Louise Urth Olsen
SPROGET ER FORUNDERLIGT Det fascinerer og forarger, underholder og undergraver – og når man behersker det, kan man fortælle de skønneste historier. Det er det der interesserer mig; fortællingerne, sproget, billederne det kan danne i læserens hoved …

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *