variation i hverdagen

Jeg er nu kommet godt i gang med efterfølgeren til min ungdomsbog om Astrid.
Og jeg lærer hele tiden nyt om hende. Her til formiddag har jeg for eksempel fundet ud af at hun har en noget vildere side end jeg troede, og at hun hænger ret meget ud på viunge.dk (især på de sider der handler om sex).

Samtidig er jeg ved at læse korrektur på en rapport om anbragte børn. Og har erfaret at børn med lav fødselsvægt har forøget risiko for at blive anbragt uden for hjemmet.

Senere skal jeg ind og spise frokost med en af de redaktører der er så god at give mig noget at lave.

Ja, det var så min arbejdsdag.
Og din?

Louise Urth Olsen
SPROGET ER FORUNDERLIGT Det fascinerer og forarger, underholder og undergraver – og når man behersker det, kan man fortælle de skønneste historier. Det er det der interesserer mig; fortællingerne, sproget, billederne det kan danne i læserens hoved …

1 Comment

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *