det der med sex, ik’?

som min skrivegruppe sagde forleden
Det går ikke særligt godt.

Jeg har i hvert fald brugt brugt hele weekenden på at tænke over hvordan jeg kan komme om ved at min hovedperson er femten (næsten seksten), at hun er en helt almindelig teenager, at hun ikke fejler noget, hverken fysisk eller psykisk – og at hun derfor sikkert, højst sandsynligt tænker på sex/dyrker sex/snakker om sex. Med en eller anden. Eller flere.

Men jeg tænker: Man kan vel godt være netop det – og leve et helt almindeligt teenageliv med cafébesøg, tøsefnidder og intriger, med idiotiske forældre og fascination af de ældre drenge – uden at tænke på sex. Overhovedet. Måske er hun bare så optaget af at læse bøger, af at være en god veninde og lægge øre til alle venindernes problemer. Måske vil hun bare gerne have en god uddannelse, så hun bruger al sin fritid på at lave lektier, på at læse forud, på at terpe. Ja, måske synes hun bare det er federe at skrive dagbog og sludre med sin far i køkkenet over en caffe latte, med jazz på dab’en og byens puls på den anden side af vinduerne.

Nå, det mener I ikke?

Jeg er bange for at de har ret, min skrivegruppe – jeg er en snerpe. Shit, altså.

(Psst. Jeg er kommet på Facebook. Du kan synes godt om siden her. Hvis du synes).

Louise Urth Olsen
SPROGET ER FORUNDERLIGT Det fascinerer og forarger, underholder og undergraver – og når man behersker det, kan man fortælle de skønneste historier. Det er det der interesserer mig; fortællingerne, sproget, billederne det kan danne i læserens hoved …

7 Comments

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *