du er ikke alene

Nogle gange rammer de bøger man oversætter, en ganske særligt sted i en. Mit hjerte og andre sorte huller (som jeg har smidt et par bemærkninger om hist og pist) er sådan en.
Og nu er den udkommet.

Det er blevet sådan en fin lille bog, synes jeg. Og jeg er heldigvis ikke den eneste.

Susbogblog skriver:
Jeg bruger sjældent ordet gribende om en historie fordi jeg synes det lyder frygteligt cheesy, men helt ærligt, det var det jeg følte bogen var. Gribende, medrivende, rørende, og jeg læste bogen fra ende til anden på to dage. Jeg levede mig ind i Aysel og Romans historie, jeg følte med dem og håbede virkelig at alting ville ordne sig for dem. Det var virkelig en god bog om håb, selvmord, liv og vejen op fra det sorte hul.

Nenaskov.wordpress.com skriver at: Mit hjerte og andre sorte huller er et must-read for unge og for alle os andre.

Og boghunden.dk skriver:
• Jeg var så.tæt.på at have regnet den her ud. Så tæt! Det føles rart af og til, når man næsten har den. Det kan være træls i mange tilfælde, men lige her, der var det altså bare fedt.
• Jeg kunne godt lide, hvordan den her bog ikke var deprimerende, men mere ‘det er okay, du er ikke alene’-agtig. Jeg græd ikke til den, men jeg grinte et par gange. Det er godt gået af forfatteren, at kunne skrive en bog om det her emne og så i stedet for at gøre den trist, så gøre den sjov, fyldt med humor og ikke mindst håb.

I kan godt ser hvor jeg vil hen, ik’?
Den bog skal I se at få fat på – til jer selv, jeres teenager, nogen som kender en teenager …
Og er I heldige, kan I vinde et eksemplar her på bloggen.
Så smid en kommentar, gerne nu!, og jeg trækker lod sidst på ugen.

Go, go!

Mit hjerte og andre sorte huller

Louise Urth Olsen
SPROGET ER FORUNDERLIGT Det fascinerer og forarger, underholder og undergraver – og når man behersker det, kan man fortælle de skønneste historier. Det er det der interesserer mig; fortællingerne, sproget, billederne det kan danne i læserens hoved …

8 Comments

  1. Vi vil også gerne i puljen;-)
    Og læse den allesammen – måske endda sammen?
    Når Anna er kommet hjem fra Brasilien og vi ligger i børneområdet på Tversted strand;-)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *