en strid søndag

Hjemme hos os har vi – sammen med stort set resten af de forældre vi kender – et lykkeligt kærlighedsforhold til Jakob Martin Strid.

Ungerne er (lige så) vilde med ham (som os), de kan hele afsnit fra mange af hans bøger – og de drømmer om at tage på opdagelse i en kæmpestor pære. Ville det ikke bare være det sejeste?

Derfor proppede vi ungerne i Nihola-cyklen i går og satte kursen mod Storm P. Museet (i strid storm, skulle jeg hilse og sige. Ha!) og tilbragte flere timer på skattejagt blandt de mange, mange fine originaltegninger. Ungerne tegnede deres egne Strid-tegninger, de skrev deres navne med fine Strid-bogstaver, og de læste bøger i den kæmpestore pære. Og de stod rigtigt længe og kiggede på Storm P.s stemningsfulde arbejdsværelse – som min søn sagde: “Jamen har han siddet her, i den der stol, og lavet alle sine opfindelser?”
Ja, han har, lige der.

Måske har I allerede været på udstillingen – hvis ikke, skulle I se at tage jeres unger med derhen. Vi havde en formidabel søndag – sammen med Strid & Storm.

Ja, det var en anbefaling.
Selv tak.

Strid

(Billedet er selvfølgelig lån her).

Louise Urth Olsen
SPROGET ER FORUNDERLIGT Det fascinerer og forarger, underholder og undergraver – og når man behersker det, kan man fortælle de skønneste historier. Det er det der interesserer mig; fortællingerne, sproget, billederne det kan danne i læserens hoved …

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *