Juleblogging – yeah right

Man kan vist roligt sige at jeg ikke bestod eksamen i at ferieblogge.
Intentionerne var der, men juleugen kom til at handle meget mere om Lego, børnebøger, Littlest Pet Shop og Playmobil (og en lille smule om Baileys, Quality Street, 157 forskellige tv-kanaler og sene nattetimer. Men det er en helt anden snak).

Jeg havde ellers slæbt bøger med på juleferien som skulle jeg være sneet inde, alene, i mindst fjorten dage, men jeg læste ikke et ord i nogen af bøgerne, og mens sneen væltede ned (ja, jeg holdt jul i Nordjylland, og der havde vi i den grad hvid jul. Hæ), læste jeg dameblade og lokalaviser. Og snakkede. Og spiste. Drak lige en kop kaffe eller to. Og spiste noget mere.

I januar skal jeg ikke lave andet end at løbe og spise råkost. Og læse alle de bøger jeg ikke nåede i julen.

Louise Urth Olsen
SPROGET ER FORUNDERLIGT Det fascinerer og forarger, underholder og undergraver – og når man behersker det, kan man fortælle de skønneste historier. Det er det der interesserer mig; fortællingerne, sproget, billederne det kan danne i læserens hoved …

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *