mere død end nogensinde – et smugkig

Har lige godkendt bagsideteksten til Monster High 4 – som har undertitlen Tilbage og mere død end nogensinde.

LALA
PAK’erne er endelig frie, og Lala blotter nu stolt sine hugtænder. Men da hendes far kommer på uventet besøg, kan (flager)musen ikke længere danse på bordene. Mr. D mener, at PAK’erne skal have deres helt egen skole, men Lala er ikke klar til at opgive de rettigheder, hun og hendes venner har kæmpet så hårdt for. Da hun hører om en glamourøs konkurrence, hvor den skole, som vinder, får penge og hovedrollen i en landsdækkende annoncekampagne, beslutter hun sig for at bide til.

FRANKIE STEIN
Frankie slår gnister ved tanken om at repræsentere Merston High i en landsdækkende annoncekampagne. Det eneste, hun skal gøre, er at vinde den interne konkurrence på skolen, imponere dommerne – og slå Cleo de Nile. Øh, nemmere sagt end vundet. Cleo klynger sig til sin dronningebikrone som en kat til et kradsetræ. Vælger Frankie at opgive sin pæn pige-attitude og få Cleo (og hendes ego) ned med nakken én gang for alle?

MELODY CARVER
Melody lever det vilde liv, da hun hjælper Candace med at snige sig ind til en koncert, og hun selv ender med at blive bedste venner med bandet. De beder hende være deres nye forsanger, og hun fanger hele det seje collegepublikums opmærksomhed – og den hotte roadie Granits. Melody fyrer den af – og Jackson flipper ud, ikke mindst da det viser sig, at bandets tourplan truer med at ødelægge deres sommerferieplaner, sammen. Vil Melodys beslutning knuse hendes drømme – eller hendes hjerte.

Så fik I ligesom præsenteret de vigtigste tøser (Ja, Lala er vampyr (og hedder i virkeligheden Draculaura), Frankie Stein er bygget af sin far (og er Frankensteins barnebarn), og Melody Carver er sirene (og derfor ret så god til at synge. Og overtale folk til at gøre som hun ønsker)).
Det lyder totalt teenageskønt, gør det ikke?
Bogen udkommer om en tre ugers tid – og indtil da skal jeg nok holde min bøtte om flere monstre. Men så giver jeg den også gas med konkurrence og det.

MH4

Louise Urth Olsen
SPROGET ER FORUNDERLIGT Det fascinerer og forarger, underholder og undergraver – og når man behersker det, kan man fortælle de skønneste historier. Det er det der interesserer mig; fortællingerne, sproget, billederne det kan danne i læserens hoved …

2 Comments

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *