pust og støn

Skrev det her i min ungdomsbog (altså Astrids dagbog som btw udkommer den 15. august) for længe siden:

Undskyld.
Jeg ved godt jeg ikke har været syg. Jeg har haft masser af tid, for jeg ser jo stort set ikke Mia mere, overhovedet. Jeg har faktisk ikke rigtigt nogen undskyldning. Jeg har bare ikke kunnet skrive. Jeg har ikke engang forsøgt. Du, søde dagbog, har bare ligget på skrivebordet, og der var støv på omslaget da jeg tog dig med herhen (i sengen) lige før.

Jeg har det lige sådan. Undskyld. Men jeg laver penge i disse dage, og jeg lover at pleje bloggen kærligt igen, lige om lidt, når jeg har fået fogeden fra døren.

Louise Urth Olsen
SPROGET ER FORUNDERLIGT Det fascinerer og forarger, underholder og undergraver – og når man behersker det, kan man fortælle de skønneste historier. Det er det der interesserer mig; fortællingerne, sproget, billederne det kan danne i læserens hoved …

1 Comment

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *