når vanviddet rører på sig

For efterhånden meget længe siden landede jeg min første voksenbog til oversættelse – og det blev til en helt igennem vidunderlig oplevelse.

Jeg skrev en lille ode om den dengang, og min begejstring for bogen er ikke blevet mindre med tiden.
Det føles næsten som om jeg selv har skrevet den, for jeg får helt ondt i maven ved tanken om at der er nogen der skal sige bare ét ondt ord om den.

Det er en sådan en rørende, indlevende og fint skrevet debutroman, og den har også fået sin velfortjente ros verden over, priser og omtale, og jeg ved at forfatteren ydmygt har stået det hele igennem – for han synes at være et lige så fint menneske som dem han skriver om.

Når vanviddet rører på sig hedder den på dansk. Den ser sådan her ud:

Vanviddet
Og den udkommer i dag.

Louise Urth Olsen
SPROGET ER FORUNDERLIGT Det fascinerer og forarger, underholder og undergraver – og når man behersker det, kan man fortælle de skønneste historier. Det er det der interesserer mig; fortællingerne, sproget, billederne det kan danne i læserens hoved …

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *