og vinderen er …

Nå, nu har jeg brugt det sidste kvarters tid på at finde ud af hvordan jeg kan fremvise beviset på at jeg har trukket lod blandt jer via random.org og er kommet frem til at vinderen er den der lagde kommentar nummer 6.
Men det vil ikke, det skidt. Så I må stole på mit ord …

Camilla som skrev: “Jeg kan godt forstå du er stolt, det er sørme en fin skrift, det der. Og sikke illustrationer, wauw!
Jeg er sikker på du finder din vej ind i en ny historie, du som er så fuld af ord og fortællinger.”
Du vandt!

Så bogen er på vej.
Hurra!

flag

 

Louise Urth Olsen
SPROGET ER FORUNDERLIGT Det fascinerer og forarger, underholder og undergraver – og når man behersker det, kan man fortælle de skønneste historier. Det er det der interesserer mig; fortællingerne, sproget, billederne det kan danne i læserens hoved …

2 Comments

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *