rapport fra en slags sommerferie #5

Jeg troede ikke jeg skulle sige det, men jeg er helt utroligt godt underholdt på privatkontoret i dag – af en romance.
Ja, jeg ved heller ikke hvad der sker, måske er det fordi der ikke er (knap) så meget Da hun vendte sig om, og hendes mørke, uudgrundelige blik landede på ham, strømmede følelserne gennem ham som han aldrig tidligere i sit liv havde oplevet det. Næsten ingen Hendes lange og slanke ben slyngede sig om ham i de kølige lagener, og indtil videre er ingen blevet væltet omkuld af følelser så stærke som en orkan.

Eller måske skyldes det at bedsteforældrene har lavet legeaftaler med hver sit barn, og lejligheden er helt stille, jeg drikker iskaffe, og inde på sofaen ligger ulven og lækrer sig med sin bærbare og en dynge arbejde.

Bogen er den her:

Ja! Det er jo det jeg siger: Jeg fatter det heller ikke.

Louise Urth Olsen
SPROGET ER FORUNDERLIGT Det fascinerer og forarger, underholder og undergraver – og når man behersker det, kan man fortælle de skønneste historier. Det er det der interesserer mig; fortællingerne, sproget, billederne det kan danne i læserens hoved …

4 Comments

    1. Fra min frie romancefantasi, Lene! Heldigvis er bogen jo befriet for den slags og derfor helt læsværdig – hvilket jo selvfølgelig også skyldes den glimrende oversættelse 😉

  1. Jeg tænkte ellers, at der havde jeg da overgået mig selv i flydende tekst, meeeen den er ikke helt fri for lidt sex …
    Tak for rosen.
    Mmmm, iskaffe …

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *