Sådan en fin dag

I dag er bibliotekspengedag.
Jeg har drukket kaffe med en god bekendt jeg ikke har set i næsten to år. han er også selvstændig og arbejder meget, rigtigt meget. Og jeg har spist bibliotekspengefrokost med en god veninde/kollega som også får bibliotekspenge. Det er sådan en tradition vi har. Den der får mest, giver – det vil sige at man under alle omstændigheder vinder.
Det er sådan en fin dag i dag.
Jeg sad ved vinduet under morgenkaffen. Ankom i sol, drak kaffen under en byge, og folk på den anden side af ruden fortrak ind under markisen, børstede dråberne af skuldre og hår. Og jeg tænkte det er sådan det er, indimellem kommer der en byge, herregud, vi børster bare dråberne af jakken, ryster hovedet.
I aften kommer endnu en god veninde, jeg har bestilt sushi og lagt vinen på køl, og der står cola til ungerne sammen med fredagsslikket. I dag spiser vi glæden.
Det er sådan en fin dag i dag.

Louise Urth Olsen
SPROGET ER FORUNDERLIGT Det fascinerer og forarger, underholder og undergraver – og når man behersker det, kan man fortælle de skønneste historier. Det er det der interesserer mig; fortællingerne, sproget, billederne det kan danne i læserens hoved …

2 Comments

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *