siden sidst … # 1

– har jeg jo holdt fødselsdag.
Inden da var Ulven lige et smut i Norge. Ti dage på kursus i førstehjælp i vildmarken, og at dømme fra hans sms’er der kom i en lind strøm – når han altså ikke var i færd med at redde liv og sy afrevne lemmer på igen – var han ikke blot i Norge, men i Himmelen.

Imens ramlede jeg ind i den første periode uden en eneste opgave i flere år, og på trods af mere end ti års erfaring i en branche hvor det altså ikke er helt vildt usædvanligt, gik jeg næsten dagligt i panik.
Nå, men vejret et heldigvis fint, tænkte jeg, faktisk det fineste efterårsvejr i mange år.
Og der er jo mørkt allerede klokken 19, så det er lige den rette stemning til huleboerhygge og selvmedlidenhed – og til at læse alle de der bøger der ligger og samler karkludetykke lag af støv på natbordet.

Og så fik jeg først det ene billede fra vildmarken

Norge #1

så det næste

Norge #2

Og jeg lå på sofaen og så blodige tv-serier og læste krimier i aftenuhyggen og forsøgte at overbevise mig selv om at jeg da kunne klare alt selv uden Ulven – og så landede det her

Norge #3 - tøhø

“Jeg rydder op efter dagens øvelse,” skrev han.
Men da havde jeg allerede skreget.

Louise Urth Olsen
SPROGET ER FORUNDERLIGT Det fascinerer og forarger, underholder og undergraver – og når man behersker det, kan man fortælle de skønneste historier. Det er det der interesserer mig; fortællingerne, sproget, billederne det kan danne i læserens hoved …

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *