mens vi venter på et rigtigt indlæg

Jeg havde fødselsdag i går. Jeg blev 44, og det kan godt anbefales.
Min svigermor har fødselsdag samme dag, mindstebarnet om et par uger, så vi slog os sammen og holdt 120-års fødselsdag i søndags. Jeg bestemte at vi skulle have den vendsysselske udgave af kagemand: brunsviger med flødeskum og slik, og datteren havde sammensat lagkagen: jordbær, flødeskum og salte fisk, pyntet med chokoladeglasur, krymmel og “kyssekager”. Jeg elsker flødeskum. Og salte fisk. Og nu også sammen.
I går fejrede Ulven og ungerne mig med morgenhygge og stearinlys og de fineste gaver.
De havde været hemmelige inde på arbejdsværelset af flere omgange og i flere timer – og jeg har aldrig fået så fine gavekort som dem de havde pakket ind til mig. Ungerne havde lavet gysergavekort – så jeg kunne købe en krimi mere til sofahyggen:

Gysergavekort!

Gysergavekort!!

Og Ulven havde lavet sit første pop op-gavekort:

Pop op-gavekort

Nu glæder jeg mig kun til at blive 45. Det kan med garanti også anbefales.

Louise Urth Olsen
SPROGET ER FORUNDERLIGT Det fascinerer og forarger, underholder og undergraver – og når man behersker det, kan man fortælle de skønneste historier. Det er det der interesserer mig; fortællingerne, sproget, billederne det kan danne i læserens hoved …

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *