siden sidst … # 2

* har jeg landet en svensk oversættelse og derfor syltet alt muligt andet på kontoret – som regnskab, indtørrede tebreve og bloggen.

* har jeg erfaret at jeg har oversat så mange amerikanske ungdomsbøger at jeg fuldstændigt har glemt at unge kender alle latrinære bandeord og i øvrigt aldrig, aldrig kunne finde på at sige penis, skede eller hr. fru (indsæt selv efternavn) til deres venners forældre.

* har jeg fået rigtigt mange nye opgaver i ordrebogen næste år – holder det, bliver 2016 et fantastisk år.

Louise Urth Olsen
SPROGET ER FORUNDERLIGT Det fascinerer og forarger, underholder og undergraver – og når man behersker det, kan man fortælle de skønneste historier. Det er det der interesserer mig; fortællingerne, sproget, billederne det kan danne i læserens hoved …

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *