var det noget med en strikket krimi?

Som nogle af jer ved, har jeg rockertravt for tiden. Der laves penge.
Derfor blev bryllupsdagsmiddagen i går også konverteret til kaffe & kage på en café næsten lige rundt om hjørnet (men vi flettede fingre, sludrede og slentrede hjem gennem sommeraftenen) – og derfor skal jeg holde ekstrameget fokus når jeg skifter mellem de forskellige projekter.
Det er jo det jeg holder allermest af – men når dagene bliver lange, kan det indimellem være en udfordring at skrifte fra en kold krigs-krimi, til korrektur af min egen lille tøsebog, til en strikkebog om tasker, til et par af Marens striber …

Men sikke et privilegium, ik’? Jeg lærer jo både noget om strikkede krimier og kold krigs-tasker og …

Nå, jeg må løbe. De penge trykker sig jo ikke selv.

Louise Urth Olsen
SPROGET ER FORUNDERLIGT Det fascinerer og forarger, underholder og undergraver – og når man behersker det, kan man fortælle de skønneste historier. Det er det der interesserer mig; fortællingerne, sproget, billederne det kan danne i læserens hoved …

2 Comments

  1. Hej Louise – Ved du hvad, det er jo de flettede hjerter og fingre, der varmer – og er der god karma på en café nyder jeg sådan en stund med min kære mand MINDST lige så meget som den dyre restaurant – især når pengene ikke er store i beholdningen. Jeg var på sygebesøg hos Jesper Juul hele eftermiddagen igår. Han er jo lammet og næsten stemmeløs p.gr. af en rygmarvsbetændelse. Men han var så dejlig at snakke med på trods. Øjene hjerne og hjerte var helt intakt. DET gav godt nok et perspektiv på hvad der er vigtigt i livet. Hav det godt med pengemageriet på alle måder! Der kommer noget ud af anstrengelserne – helt sikkert!
    Knus fra Karen

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *