YouTube, min nye bedste ven

Gennem de sidste par år har jeg været stærkt forlovet med P8 Jazz.
Men i dag har jeg gæstebesøg på kontoret – af en veninde og freelancekollega som har introduceret mig til de virkeligt mange playlister der popper op på YouTube hvis man søger på noget med for studying/for working i enden (fx Jazz/music/bossa nova, fyld selv ud …), så nu er jeg DR utro og har hængt ud med YouTube det meste af dagen.

Ja, jeg har nok i virkeligheden rodet lidt for meget med YouTube i dag – og det får man sgu ikke arbejdet særlig meget af.

Heldigvis er jeg ved at redigere en romance som på mange måder adskiller sig fra de sædvanlige romancer – der er både noget om den russiske mafia og mord og vidnebeskyttelse og kvinder som kan skyde til måls lige så sikkert som den lokale betjent.
Og det er noget vi romancelæsere synes om, så indimellem er det alligevel lykkedes mig at få arbejdet videre. Jeg er jo nødt til at vide hvordan det går heltinden med den vildeste tæft for skydevåben. (Jamen det er jo det jeg siger; der er ikke meget klassisk romance over den bog).

Samtidig har jeg fået endnu en fin, fin anmeldes af Astrid, og det kan tage koncentrationen ud af en hvilken som helst selvoptaget forfatter.
Så nu må I have mig undskyldt: Jeg er nødt til at smutte over på YouTube og finde noget musik med CONCENTRATION GODDAMMIT  i enden.

Louise Urth Olsen
SPROGET ER FORUNDERLIGT Det fascinerer og forarger, underholder og undergraver – og når man behersker det, kan man fortælle de skønneste historier. Det er det der interesserer mig; fortællingerne, sproget, billederne det kan danne i læserens hoved …

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *