åndfuld sommer, bløde tæer og lækre læger

I dag skal jeg:

a) læse korrektur på ham her igen – nu med billeder og det hele. Glæder mig til at få sparket noget sommerstemning ind på kontoret.

b) sprogredigere Politikens babybog. Glæder mig til at få genopfrisket duften af baby, fornemmelsen af små dunede hoveder og bittesmå bløde tæer (og erindringen om afbrudt nattesøvn, gylp på alle ens før så rene bluser og alle de bade man ikke når at få. Men det er en helt anden sag).

c) redigere romancen om krigsfotografen (der kun venter på at møde kærligheden. Jeg tror det lykkes for hende. Det er kun et gæt, jeg ved det, men jeg tror det alligevel). Glæder mig til at være 12-13 år igen og drømme om læger og hvide kitler.

PS. Hvis I undrer jeg over titlen, er det kun fordi jeg fik en udfordring herinde i går. Og sådan en skal man jo ikke lade gå fra sig.

Louise Urth Olsen
SPROGET ER FORUNDERLIGT Det fascinerer og forarger, underholder og undergraver – og når man behersker det, kan man fortælle de skønneste historier. Det er det der interesserer mig; fortællingerne, sproget, billederne det kan danne i læserens hoved …

1 Comment

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *