turen går til drømmeland

Nå, men jeg overlevede dagen i går – inklusive filmoptagelser i køkkenet der blandt betød nøgne piger og sexlegetøj i vindueskarmen der hvor vores æggekoger plejer at stå.
Man skal favne forandringen i hverdagen, så det gjorde jeg. Og selvom inventaret i køkkenet var rykket ind i mødelokalet og erstattet af spejle og gipsplader og lamper og monitorer, fungerede kaffemaskinen, og jeg kunne varme min frokost.
Alt var godt.

I dag har jeg pakket en imaginær kuffert.
Proppet den med gode bøger, solbriller, klipklapper og pesetas, og lukker jeg øjnene kan jeg næsten høre hæletramp og kastagnetter.
I dag skal jeg nemlig læse korrektur på den her:

Turen går til Madrid

Hola!

 

Louise Urth Olsen
SPROGET ER FORUNDERLIGT Det fascinerer og forarger, underholder og undergraver – og når man behersker det, kan man fortælle de skønneste historier. Det er det der interesserer mig; fortællingerne, sproget, billederne det kan danne i læserens hoved …

2 Comments

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *